Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus3.9g13kcal0.9g2.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g15g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g143kcal14.2g5.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko55g71kcal7.1g2.9g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal3.6g1.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g130kcal13g5.3g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426