Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile31g42kcal5.9g0.2g1.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g16g46kcal3g0.1g3.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g214kcal20.4g0.6g14.4g0g
Valittu annoskoko55g107kcal10.2g0.3g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna27g54kcal5.1g0.2g3.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.6g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731