Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g33g10kcal0.3g2.4g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.6g10kcal1.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g108kcal8.4g5.4g6g0.2g
Valittu annoskoko55g54kcal4.2g2.7g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal2.1g1.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353