Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g31g13kcal0.2g3.8g0.1g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)8.1g28kcal1g5.6g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g201kcal5.4g36.4g4.2g2.2g
Valittu annoskoko55g100kcal2.7g18.2g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g50kcal1.4g9.1g1.1g0.6g
Arvot/100g100g183kcal4.9g33.3g3.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844