Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g21g4.2kcal0.3g0.6g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g5.2g16kcal1g0g1.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g5.2g8.3kcal0.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g80kcal3.2g3.2g5.6g0g
Valittu annoskoko55g40kcal1.6g1.6g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal0.8g0.8g1.4g0g
Arvot/100g100g73kcal2.9g2.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950