Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g15g38kcal0.7g0.5g3.9g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g7.3g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g5.5g10kcal1.4g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g179kcal10.2g2.4g14.6g0.2g
Valittu annoskoko55g90kcal5.1g1.2g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g45kcal2.6g0.6g3.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2.2g13.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870