Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.6g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio4.9g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g234kcal18.2g0.2g17.8g0g
Valittu annoskoko55g117kcal9.1g0.1g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna27g59kcal4.6g0.1g4.5g0g
Arvot/100g100g214kcal16.7g0.2g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923