Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)14g12kcal0.3g2.5g0g0.1g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Heinz ketsuppi1.8g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g103kcal6g8.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko55g51kcal3g4.1g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.5g2.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.5g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926