Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa23g23kcal2.6g0.7g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.3g0.5kcal0.2g0g0g0g
Välipalakeksi, digestive 13g54kcal0.8g7.5g2.3g0.4g
Maitorahka, milbona (500g)2.1g1.4kcal0.3g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g1.4g4.1kcal0g0.8g0g0.6g
Hermesetas-jauhe0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g229kcal10.4g19g12.6g2.2g
Valittu annoskoko55g115kcal5.2g9.5g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g57kcal2.6g4.8g3.2g0.6g
Arvot/100g100g209kcal9.5g17.3g11.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500