Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g20g33kcal4.7g0g1.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g89kcal10g4.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko55g45kcal5g2.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal2.5g1.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g82kcal9.2g4g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144011