Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus24g7kcal0.5g1.2g0.1g0.7g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)24g26kcal5.4g0g0.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g124kcal14.6g2.8g6.2g1.4g
Valittu annoskoko55g62kcal7.3g1.4g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal3.7g0.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g113kcal13.3g2.6g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890