Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.8g23kcal0.8g0.2g2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g136kcal6.6g4g10.4g2g
Valittu annoskoko55g68kcal3.3g2g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal1.7g1g2.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal6g3.6g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070