PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 31g12kcal0.1g2.2g0g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g3.3g18kcal0g0g2g0g
Maito, Kevyt2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g160kcal3.6g21.8g5.8g2.6g
Valittu annoskoko55g80kcal1.8g10.9g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna27g40kcal0.9g5.5g1.5g0.7g
Arvot/100g100g146kcal3.3g19.9g5.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219