Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g16g44kcal2.8g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g152kcal7.4g1.8g12.2g1g
Valittu annoskoko55g76kcal3.7g0.9g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g38kcal1.9g0.5g3.1g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.6g11.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459