Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 13g25kcal3.7g0g1.1g0g
Siankylki, raaka3.1g10kcal0.5g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 5.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g114kcal9.2g7.8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko55g57kcal4.6g3.9g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal2.3g2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g105kcal8.4g7.1g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933