Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen25g33kcal4.2g0.5g2g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK11g18kcal2.4g0g10.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g8.6g5.1kcal0g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g138kcal13.4g4.2g26.8g0.2g
Valittu annoskoko55g69kcal6.7g2.1g13.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal3.4g1.1g6.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g3.8g24.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672