Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g22g29kcal4.6g0g1.1g0g
Sipulikuutiot Apetit8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Maizena maissitärkkelys2.5g8.6kcal0g2.1g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)5.5g4.5kcal0.5g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g96kcal10.4g6.2g3g0g
Valittu annoskoko55g48kcal5.2g3.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal2.6g1.6g0.8g0g
Arvot/100g100g87kcal9.5g5.6g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110