Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Mozzarella light3.3g5.3kcal0.7g0g0.3g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g11g7.7kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g62kcal4.8g2.6g3.4g2g
Valittu annoskoko55g31kcal2.4g1.3g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal1.2g0.7g0.9g0.5g
Arvot/100g100g57kcal4.4g2.4g3.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147