Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g56kcal4.4g0g4.3g0g
Kuohukerma (Ingman)18g62kcal0.4g0.6g6.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto9g26kcal1.7g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g295kcal13g1.4g26.2g0g
Valittu annoskoko55g148kcal6.5g0.7g13.1g0g
Annoskoko puolitettuna27g74kcal3.3g0.4g6.6g0g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.3g23.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296