Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl4.7g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g41kcal2.2g2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko55g21kcal1.1g1g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.6g0.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g38kcal2g1.8g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104