Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.3g8.4kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Riisi tumma 2g6.9kcal0.1g1.4g0g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 1.8g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 1.9g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g55kcal1.6g10.4g0.6g1g
Valittu annoskoko55g28kcal0.8g5.2g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal0.4g2.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g50kcal1.5g9.5g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241