Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino12g40kcal2.7g6.2g0.4g0.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g169kcal13.4g15.8g5.4g1.6g
Valittu annoskoko55g85kcal6.7g7.9g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g42kcal3.4g4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g154kcal12.2g14.4g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649