Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 28g89kcal8g1.9g5.5g8.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g8.3g12kcal1.2g1.2g0.3g4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g192g691kcal53.7g3.8g51.8g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 229g327kcal28.7g0.7g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2767kcal184.6g20.2g219.2g24.8g
Valittu annoskoko540g1383kcal92.3g10.1g109.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna270g692kcal46.2g5.1g54.8g6.2g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723