Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 336g254kcal6.3g51.7g0.7g3.4g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kauralese 8.4g30kcal1.5g3.8g0.6g1.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)54g66kcal1.2g14.6g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kananmuna, keitetty 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Maito, Kevyt34g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1171kcal45.4g191g20g13g
Valittu annoskoko540g585kcal22.7g95.5g10g6.5g
Annoskoko puolitettuna270g293kcal11.4g47.8g5g3.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196