Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 42g296kcal0.3g0.2g33.4g0g
Sokeri43g173kcal0g42.5g0g0g
Kaurahiutale 53g200kcal7.7g30.4g3.9g5.3g
Kaurajauho 18g69kcal2.7g10.5g1.3g1.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 33g13kcal0.3g2g0.3g0.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen134g280kcal0.7g28g18.7g0.7g
Banaani, kuorittu 117g102kcal1.2g21.4g0.5g2.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 100g74kcal0.8g15.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2414kcal27.4g301g117g22.4g
Valittu annoskoko540g1207kcal13.7g150.5g58.5g11.2g
Annoskoko puolitettuna270g604kcal6.9g75.3g29.3g5.6g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343