Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai100g369kcal5g31.9g25g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%25g70kcal7.2g0.6g4.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1471kcal75.6g85.6g92g11g
Valittu annoskoko540g735kcal37.8g42.8g46g5.5g
Annoskoko puolitettuna270g368kcal18.9g21.4g23g2.8g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249