Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g25g138kcal0g0g15g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g75g379kcal6.2g43.5g19.5g3.4g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g175g114kcal19.3g7.4g0.5g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g20g8.4kcal0.1g2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g100g555kcal8.1g52g35g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g125g238kcal5.6g20g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3019kcal87.2g279.8g170g6.8g
Valittu annoskoko540g1509kcal43.6g139.9g85g3.4g
Annoskoko puolitettuna270g755kcal21.8g70g42.5g1.7g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892