Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 45g27kcal4.4g1.3g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl199g733kcal57.7g0g55.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80g478kcal16.7g5.3g43g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g15g4.8kcal0g0g0g11.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)22g57kcal3.7g7.6g1.4g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3119kcal207.6g40.6g234.2g37.4g
Valittu annoskoko540g1559kcal103.8g20.3g117.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna270g780kcal51.9g10.2g58.6g9.4g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488