Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g172g160kcal1.7g37.8g1.7g1.7g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g19g5.6kcal0.1g2.1g0g0.6g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g150g434kcal9.6g16.2g37.4g0.3g
Liivatelehti, gelatiini5.2g18kcal4.5g0g0g0g
Valkuainen (100g)19g7.9kcal1.8g0.3g0g0g
Sokeri64g258kcal0g63.5g0g0g
Keksi, kaurakeksi 94g423kcal5.8g56.2g18.6g3.2g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2885kcal47.4g352.4g145.8g11.6g
Valittu annoskoko540g1442kcal23.7g176.2g72.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna270g721kcal11.9g88.1g36.5g2.9g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891