Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g99g307kcal2.5g74.2g0.5g7.4g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g63g189kcal13.2g0.6g13.2g0g
Pistaasipähkinä, Parrots36g234kcal7.6g5.8g20.3g4.7g
Viikuna, pehmeä , kuivattu45g117kcal1.3g24.7g0.9g4g
Kananmuna 50g(kpl)180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g68g608kcal0g0g67.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)41g51kcal1.3g1.5g4.1g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3487kcal92.2g219.8g245.4g32.2g
Valittu annoskoko540g1744kcal46.1g109.9g122.7g16.1g
Annoskoko puolitettuna270g872kcal23.1g55g61.4g8.1g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.3g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613