Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow141g776kcal1.3g1.3g84.6g0g
Sokeri 120g486kcal0g119.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g629kcal18.7g128.3g2.2g6.4g
Sokeri 44g177kcal0g43.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.2g15kcal0.1g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g4333kcal50.4g605.6g182g12.8g
Valittu annoskoko540g2167kcal25.2g302.8g91g6.4g
Annoskoko puolitettuna270g1083kcal12.6g151.4g45.5g3.2g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121022