Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.6g0.3g4.2g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Paistijauheliha 10%225g382kcal45g0g22.5g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Riisi tumma 96g333kcal6.7g68.8g2.2g3.8g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1762kcal109g166g69g18.2g
Valittu annoskoko540g881kcal54.5g83g34.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna270g441kcal27.3g41.5g17.3g4.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327