Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President113g290kcal21.4g0.6g22.5g0g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 28g60kcal8.7g0g2.8g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g946kcal64g25.2g65.6g8g
Valittu annoskoko540g473kcal32g12.6g32.8g4g
Annoskoko puolitettuna270g236kcal16g6.3g16.4g2g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663