Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g225g1238kcal2.3g2.3g135g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten135g446kcal31.7g60.8g28.4g14.9g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g4587kcal75.8g191g431.8g29.8g
Valittu annoskoko540g2293kcal37.9g95.5g215.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna270g1147kcal19g47.8g108g7.5g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655