Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g225g833kcal10.1g69.8g56.3g8.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g90g99kcal20.7g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g113g158kcal8.7g13.5g7.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)84g17kcal0.5g3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2227kcal80.8g175.2g133g17.6g
Valittu annoskoko540g1114kcal40.4g87.6g66.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna270g557kcal20.2g43.8g33.3g4.4g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822