Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 83g512kcal20g5.5g44.9g6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl48g161kcal6.6g26.6g3.2g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.5g1.1g3.3g
Rypsiöljy 36g315kcal0g0g35.6g0g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 119g53kcal0.3g11.9g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g48g169kcal0.1g42.3g0.4g2.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g66kcal3.3g2g3.9g5.4g
Hunaja 36g118kcal0.2g28.8g0g0g
Siirappi, tumma48g152kcal0g35.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3796kcal83.6g441g179.4g53.2g
Valittu annoskoko540g1898kcal41.8g220.5g89.7g26.6g
Annoskoko puolitettuna270g949kcal20.9g110.3g44.9g13.3g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500