Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g150g188kcal31.5g0g6.8g0g
Pekoni (Dulano)35g90kcal6.3g1.1g6.6g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Selleri, annos 50g38g5.2kcal0.4g1.1g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g835kcal79g37g38g12.6g
Valittu annoskoko540g417kcal39.5g18.5g19g6.3g
Annoskoko puolitettuna270g209kcal19.8g9.3g9.5g3.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067