Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Taloussuklaa, Fazer113g579kcal4.4g63g33.7g6g
Valkosuklaa panda, levy 130g45g252kcal3.8g24.7g15.3g0g
Vispikerma Flora 20%197g433kcal5.9g9.8g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3058kcal74.6g196.2g214.8g12g
Valittu annoskoko540g1529kcal37.3g98.1g107.4g6g
Annoskoko puolitettuna270g764kcal18.7g49.1g53.7g3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452