Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi215g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)11g97kcal0g0g10.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl296g1007kcal41.5g189.6g9.2g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2227kcal86.4g379.4g40g34.4g
Valittu annoskoko540g1114kcal43.2g189.7g20g17.2g
Annoskoko puolitettuna270g557kcal21.6g94.9g10g8.6g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108