Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 83g114kcal10.3g0.2g8.1g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g11g44kcal0g11g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 183g626kcal18.6g127.8g2.2g6.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g3301kcal59.2g502.8g111g18.6g
Valittu annoskoko540g1651kcal29.6g251.4g55.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna270g825kcal14.8g125.7g27.8g4.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671