Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g150g540kcal19.5g105g3.2g5.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 75g273kcal20.9g0g21.3g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot70g203kcal9.8g0.7g18.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2658kcal125.2g227.8g136.8g12.6g
Valittu annoskoko540g1329kcal62.6g113.9g68.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna270g665kcal31.3g57g34.2g3.2g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648