Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka15g1.6kcal0.2g0.2g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g172g167kcal12.1g22.4g0.9g10g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)187g56kcal1.9g11.2g0.4g1.9g
Makaroni, pasta 56g184kcal5.7g37.3g0.6g1.9g
Pinaatti 19g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1057kcal42.2g151.8g25.4g31.6g
Valittu annoskoko540g529kcal21.1g75.9g12.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna270g264kcal10.6g38g6.4g7.9g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284