Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Pekoni rasvainen 45g169kcal5.4g0g16.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton140g308kcal15.7g3.5g26.6g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 270g148kcal4.3g35.4g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g1296kcal53g86g87.8g7.6g
Valittu annoskoko540g648kcal26.5g43g43.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna270g324kcal13.3g21.5g22g1.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218