Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 13g44kcal4.1g6.6g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g25g78kcal4.5g10.3g2g4.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai213g744kcal25.5g150.9g4.5g6.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss31g100kcal0.9g22.2g0.2g3g
Mantelirouhe, 1 rkl10g58kcal2.1g0.5g5g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1081g2980kcal87g468.8g81.4g33.2g
Valittu annoskoko541g1490kcal43.5g234.4g40.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna270g745kcal21.8g117.2g20.4g8.3g
Arvot/100g100g276kcal8g43.4g7.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103