Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka131g328kcal14.4g21g21g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g105g149kcal13.1g0.3g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Etikkapunajuuri 44g16kcal0.4g2.9g0.1g0.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g105g347kcal2.1g2.6g36.8g0g
Ranskankerma, Milbona88g255kcal2g2.6g26.3g0g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g2282kcal66.8g74.2g192g3.6g
Valittu annoskoko541g1141kcal33.4g37.1g96g1.8g
Annoskoko puolitettuna271g571kcal16.7g18.6g48g0.9g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388