Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g250g1825kcal2.5g2.5g200g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.8g39.8g1.8g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5000g1929kcal8g408g4.5g75g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g8684kcal24.6g1100.4g412.6g150g
Valittu annoskoko5400g4342kcal12.3g550.2g206.3g75g
Annoskoko puolitettuna2700g2171kcal6.2g275.1g103.2g37.5g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339