Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1600g1440kcal24g96g104g32g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1600g720kcal24g120g16g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1200g1380kcal192g22.8g60g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1000g1100kcal230g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g9280kcal940g477.6g396g64g
Valittu annoskoko5400g4640kcal470g238.8g198g32g
Annoskoko puolitettuna2700g2320kcal235g119.4g99g16g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961