Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi631g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.6g0g
Voi 54g392kcal0.6g0.2g44g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 902g3201kcal16.9g23.9g342.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1181g410kcal54.1g22.8g3.5g29.3g
Kukkakaali 1641g395kcal29.7g36.1g4.9g37.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g11626kcal450.6g172g993.2g134g
Valittu annoskoko5400g5813kcal225.3g86g496.6g67g
Annoskoko puolitettuna2700g2907kcal112.7g43g248.3g33.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149