Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3250g11375kcal432.3g2210g78g123.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1650g2805kcal247.5g0g198g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl150g1350kcal0g0g150g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g31060kcal1359.6g4420g852g247g
Valittu annoskoko5400g15530kcal679.8g2210g426g123.5g
Annoskoko puolitettuna2700g7765kcal339.9g1105g213g61.8g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793