Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore600g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Kirsikkatomaatti, 50g640g128kcal3.8g24.3g1.9g0g
Kurkku 480g53kcal2.7g6.7g0.5g3.4g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)920g1656kcal211.6g0g73.6g0g
Kananmuna, keitetty 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1000g2500kcal180g15g190g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g12825kcal1150.4g151.8g806.8g33.8g
Valittu annoskoko5400g6413kcal575.2g75.9g403.4g16.9g
Annoskoko puolitettuna2700g3206kcal287.6g38g201.7g8.5g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804